Kezdőlap Tippek PC gyorsítás egyszerű, ingyenes programmal

PC gyorsítás egyszerű, ingyenes programmal

3 perce olvasva
PC gyorsítás egyszerű, ingyenes programmal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
13


A számítógép lelassulásának hátterében – a szó szoros értelmében – gyakran a háttérben szükségtelenül futó folyamatok és Windows-szolgáltatások állnak, amelyekről mi nem is tudunk.

 

Különös jószágok a személyi számítógépek: kezdetben minden rendben van velük, azonban egy idő után szépen, csendben lelassulnak, a felhasználó pedig dühöng, amikor hosszú másodperceket kell tétlenül várnia.

 

A lelassulás hátterében – a szó szoros értelmében – gyakran a háttérben szükségtelenül futó folyamatok és Windows-szolgáltatások állnak, amelyekről mi nem is tudunk.

 

A Jetboost nevű, egyébként nem egészen 3 MB-os alkalmazás (letölthető például innen) éppen arra hivatott, hogy felderítse és kilőjje a felesleges háttér-folyamatokat, több erőforrást felszabadítva gépünk számára. Mindeközben a RAM-ot is megtisztítja, ami ugyancsak jótékony hatással van a gép sebességére.

 

A program letöltése és szokásos telepítése után kiválaszthatjuk, hogy milyen géphasználathoz kívánjuk optimalizáni a PC-t (munka, játék, általános), majd indíthatjuk is a turbózást. tesztünk során 16 olyan háttér-szolgáltatást állított le, amelyekről mi nem is tudtunk, s a program állítása szerint 38%-os teljesítménynövekedést érhettünk el, mindössze néhány másodperc alatt.

 

A Settings fülre kattintva további jellemzőket is beállíthatunk, így többek között azt, hogy a Jetboost automatikusan betöltődjön a Windows indulásakor.

 

Ügyes kis program, egy próbát mindenképpen megér.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához – Wi-Fi gyorsítás, router gyorsítása egyszerűen

Nagyon sok függ a router megfelelő elhelyezésétől.   Ha nincs lehetőségünk egy gyorsa…