Kezdőlap Hírek Így nézhetsz YouTube-videókat inkognitóban

Így nézhetsz YouTube-videókat inkognitóban

3 perce olvasva
Így nézhetsz YouTube-videókat inkognitóban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


Pár gombnyomásba kerül, és nem rondítják el az alkalmilag megtekintett videók a főoldalon megjelenő tartalmi ajánlódat.

 

A YouTube a Google egyik legnépszerűbb szolgáltatása, egy ideje pedig már sok más szoftverhez hasonlóan ebben is van inkognitómód. A létezéséről a mai napig nem tud mindenki, inkább csak a haladó felhasználók. Érdemes tehát rávilágítani, hogy ha azt szeretnéd, hogy az alkalmilag megnézett főzős, celebes, zenés videók hatására a Google algoritmusai ne vágják tönkre a főoldalon megjelenő ajánlási rendet és tartalomfolyamot, akkor jó ötlet bekapcsolnod az effajta alkalmi videók megtekintése előtt az inkognitómódot.

A Google sokáig tesztelte a funkciót, nagyjából 2 éve pedig bárki számára elérhető. Hol? Első lépésben meg kell nyitnod a YouTube appot, majd a saját fiókod ikonjára nyomnod a jobb felső sarokban. Ezután pedig már csak az [Inkognitómód bekapcsolása] sorra kell böknöd.

 

 

Ezután a profilod ikonja megváltozik, alul fekete sáv jelenik meg, ami mutatja, hogy inkognitó módban nézelődsz. Ha visszatérnél a saját fiókodba, az előző lépéseket kell követned, értelemszerűen a kikapcsolás opciót választva.

 

Fontos megjegyezni, hogy az inkognitómód nagyszerű dolog, de vannak korlátai. Az előzményeidben, kereséseidben és ajánlóidban az így nézett tartalmak nem jelennek meg, de az aktivitásodat ilyenkor is követi a Google, és figyelheti az internetszolgáltató, a munkáltató, az iskola vagy éppen a hatóságok.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…