Kezdőlap Hírek Már a webes albumborítókról is elindítja a lejátszást a YouTube Music

Már a webes albumborítókról is elindítja a lejátszást a YouTube Music

2 perce olvasva
Már a webes albumborítókról is elindítja a lejátszást a YouTube Music bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
10


A YouTube Music-on egyszerűbben indíthatjuk a lemezek lejátszását, nem kell feltétlenül megnyitni a részletes adatlapjukat.

 

Elég döcögősen indult a YouTube Music pályafutása, de a mérnökök folyamatosan állnak elő az újabb és újabb funkciókkal, ami nem csak a riválisok miatt, hanem a Google Play Zene közelgő nyugdíjazása miatt is nagyon fontos. Nemrég a weben kezdett elérhetővé válni az Explore felfedezőlap, majd az androidos app kapott kapcsolódó tartalmakat listázó fület, végül pedig simítással lehetett már váltani a dalok között. Most megint a webes felület frissül.

 

Ezentúl úgy is el lehet majd indítani a lejátszást, ha egyszerűen rányomunk az albumborítóra. A YouTube Music weboldalán és webes appján keresztül így gyorsabb lehet elindítani az albumokat, hiszen nem kell a teljes albumoldalt betölteni a lejátszásra nyomás előtt. Elég csak a borítóra vinni az egeret, és rányomni a felugró lejátszás gombra. Máshova kattintva pedig a szokásos albumoldal nyílik meg.

 

 

Ugyanilyen módon szüneteletetni is lehet a lejátszást, ha szükséges. Ez persze nem olyan nagy fejlesztés, azonban minden hasonló apróságra szüksége lesz a Google-nek, ha azt akarja, hogy a YouTube Music igazán népszerű legyen.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…