Kezdőlap Tippek Milyen egy üzleti célú projektor? Ilyet alkotott az Epson

Milyen egy üzleti célú projektor? Ilyet alkotott az Epson

5 perce olvasva
Milyen egy üzleti célú projektor? Ilyet alkotott az Epson bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


Az Epson az utazó üzletemberek számára alkotott egy igazán jónak tűnő, üzleti besorolású projektort. A céljuk leginkább az volt, hogy megkönnyítsék a bemutatók megtartását. A készülék, amit megnéztünk, az Epson EB-1771W típusú projektora.

 

Kis súly, könnyű hordozhatóság és rengeteg intelligens funkció jellemzi ezt a projektort, ami minden úton lévő előadó tökéletes társa lesz.

 

Miért könnyebb a használata, mint más projektoroké?

A projektor könnyű és karcsú, a mellékelt hordtáskában egyáltalán nem teher a szállítása. A készülék quick start és instant off funkcióval is rendelkezik, így nem kell várni a bemelegedésre és a lehűlésre sem. Ezáltal nagyon gyorsan indítható, és rugalmas használatot kínál. Megkönnyíti a felhasználást a beépített wifi kapcsolat, amivel laptopról vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen lehet prezentációkat tartani. Nincs szükség a kábelekkel való bajlódásra, a telepítés kifejezetten gyors.

 

Szintén a gyors elhelyezést és az indítást szolgálja az Epson automatikus függőleges és manuális vízszintes trapézkorrekciója, ami már telepítés közben segítséget nyújt a kép beállításához.epson-projektor2

Amennyiben nem szeretnénk számítógépről indítani a vetítéseket, a projektor akkor is segítségünkre lesz a bemutatóknál, hiszen a továbbfejlesztett diavetítés funkcióval már a hordozható USB háttértárról is lejátszhatunk PDF, JPEG és Motion JPEG fájlokat.

Az EB-1771W kompatibilis az Epson iProjection alkalmazással, így okostelefonra történő letöltés után Word, Excel, PowerPoint, Keynote és PDF dokumentumok vezeték nélkül is megjeleníthetők a projektoron, extra lehetőséget biztosítva a bemutatók hatékonyabbá tételéhez út közben is.

 

A kiváló minőségű kép elérése érdekében a projektor Epson 3LCD technológiával rendelkezik, sőt a 3000 Lumen fényerejű fehér és színes vetítésnek köszönhetően akár a világítás lekapcsolása mellett is dolgozhatunk vele. A HDMI bemeneten keresztül pedig a nagy felbontású tartalmakat maximális élességgel jelenítheti meg. A készülék 1280×800 pixeles felbontásra képes.

 

Az Epson a világ vezető projektorgyártójaként ismert, üzleti projektorcsaládja ötvözi a nagy teljesítményt, a sokoldalúságot és az innovációt. Ezek a projektorok páratlan rugalmasságot és képminőséget biztosítanak, és minden vetítési igénynek megfelelnek. A rövidebb üzleti prezentációk mellett bátran használhatjuk a készülékeket hosszabb előadások megtartásához is.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához – Wi-Fi gyorsítás, router gyorsítása egyszerűen

Nagyon sok függ a router megfelelő elhelyezésétől.   Ha nincs lehetőségünk egy gyorsa…