Kezdőlap Mobil Bemutatkozott az Xperia 8 Lite

Bemutatkozott az Xperia 8 Lite

2 perce olvasva
Bemutatkozott az Xperia 8 Lite bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
24


Lényegében a tavalyi év egyik középkategóriás modelljét, az Xperia 10-et frissítette a Sony, hogy egy árkategóriával lejjebb, Xperia 8 Lite néven dobják újra piacra. Külsőre gyakorlatilag teljesen megegyezik az említett modellel, ahogy a 6 hüvelykes Full HD+ IPS kijelző, sőt, még a 14 nanométeres, most már több mint három éve bemutatott Snapdragon 630 (14 nm) is egy az egyben került át az új modellbe.

 

 

Ami valamelyest változott, az a kamera: 12 megapixeles főkamera van hátul f/1,8-as apertúrával, mellette pedig egy 8 megapixeles, f/2,4-es másodlagos kamera kapott helyet, ez szinte biztosan csak mélységadatokat gyűjt majd, a 2x-szeres zoom pedig jó eséllyel valami szoftveres megoldás lehet, bár a nyers fordító optikaiként hivatkozik rá.

 

 

A vaskos felső kávában továbbra is 8 megapixeles f/2-es a kamera, ne mmaradt el az USB Type-C mellől a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, ahogy az akkumulátor is maradt 2870 mAh-s. Mivel a készüléket nagyjából ismerjük, csak az ár maradt egyetlen komoly kérdésként, japán jenben kifejezett ára körülbelül 83 ezer forintnak felel meg 4/64 GB memóriacsomagal, fekete vagy fehér színben. Kint szeptember elejétől már lehet is kapni, nemzetközi premierről nem esett szó.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…