Kezdőlap Mobil Rendkívül versenyképes lehet a Zenfone 7 ára

Rendkívül versenyképes lehet a Zenfone 7 ára

2 perce olvasva
Rendkívül versenyképes lehet a Zenfone 7 ára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
14


Sajátos flipes kamerával, bivalyerős hardverrel és igazán kellemes árcímkével gyűjtötte be ajánlott plecsninket tavaly az Asus Zenfone 6, és úgy tűnik, az augusztus 26-án érkező folytatás ugyanerre a sorsra van predesztinálva.  Elvileg két mobilról van szó (az első előzetes is Zenfone 7 sorozatról beszél), és egy újabb német előzetes a csupa képernyő előlapot és a flipes kamerát is megerősíti.

 

Idáig tartott a dolog hivatalos része. Sokkal izgalmasabb Roland Quandt kéminformációja, miszerint a Snapdragon 865+-szal és 5000 mAh-s teleppel várt Zenfone 7 Pro ára mindössze 550 euró lesz, ami fele egy-két mai, pofátlanul elszállt árú riválisnak, hasonló tulajdonságokkal – Sanskaari Kanya szerint például négy kamera lesz a hátlapon.

 

Flipes kamerája és ára is vonzóvá tette tavaly a Zenfone 6-ot[+]

 

Ennél is jobban hangzik a 6/128 GB-os variáns 500 eurós tippje három optikával, igaz: simán lehet, hogy ez nem egy olcsóbb Pro, hanem a sima Zenfone 7 modell, Snapdragon 865-tel. Mivel bedobták a közösbe a 6,4″-es, 60 Hz-es IPS és a 6,7″-es, 90 Hz-es AMOLED panelt is, elképzelhető, hogy az előbbi a normál, az utóbbi pedig a Zenfone 7 Pro paramétere, ebből a szempontból még nincs kiegyezés a kéminformátorok között, de kerek egy hét múlva úgyis fény derül mindenre.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…