Kezdőlap Tippek Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához – Wi-Fi gyorsítás, router gyorsítása egyszerűen

Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához – Wi-Fi gyorsítás, router gyorsítása egyszerűen

2 perce olvasva
Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához – Wi-Fi gyorsítás, router gyorsítása egyszerűen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
12


Nagyon sok függ a router megfelelő elhelyezésétől.

 

Ha nincs lehetőségünk egy gyorsabb router vásárlására, ki-be kapcsolással bizonyos időközönként indítsuk újra az eszközt. Ellenőrizzük továbbá, hogy a legfrissebb firmware változatot használja-e, a legújabb szoftver a gyártó weboldaláról tölthető le. A legtöbb firmware frissítés telepítése nem különösebben nehéz művelet, kövessük a gyártó utasításait.

 

Problémát okozhat, ha a routert a ház távoli sarkában helyezzük el, mert így a jelek nem megfelelő erősségben jutnak el az otthon többi részébe. A router ideális helye valahol a ház középpontjában van, ha tehetjük, egy hosszabb telefonkábel segítségével próbáljuk meg egy központi helyre átpozícionálni a berendezést.

 

A routert helyezzük egy asztalra vagy polcra, lehetőleg minél magasabbra, és más elektronikai berendezéstől távol. Így biztosíthatjuk a leginkább, hogy jele a kívánt erősségben eljusson a lakás minden pontjára.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tippek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Milyen tévét vegyek filmezéshez, játékhoz vagy éppen sportot nézni?

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan …