Kezdőlap Mobil Új alkatrészeket mutattak be a Fairphone 3-hoz

Új alkatrészeket mutattak be a Fairphone 3-hoz

2 perce olvasva
Új alkatrészeket mutattak be a Fairphone 3-hoz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
6


A Fairphone képességeihez képest indokolatlanul drágának tűnhet, de az etikus és fenntartható forrásból származó alapanyagokkal, kiemelkedő munkakörülmények között gyártott, moduláris készülék értékét nem a benchmark pontszámok adják. A Fairphone lényege a fent említetteken túl az időtállóság, amit a cserélhető alkatrészek tesznek lehetővé. A most bemutatott Fairphone 3+ tulajdonképpen a Fairphone 3, csak jobb kamerával.

 

[+]

 

Ha valaki már rendelkezik ilyen készülékkel, az áttettsző hátlapos, 3-as verzióval, nyugodtan kicserélheti a mellékelt csavarhúzóval a 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kameramodulokat 48 és 16 megapixelesre, amivel a Fairphone 3+ érkezik.

 

 

Egyéb változás nem történt, leszámítva, hogy a 40%-ban újrahasznosított műanyagból készült új modell hátlapja már nem áttetsző. A kijelző maradt 5,7 hüvelykes, 18:9 képarányú, FHD+ felbontású, a jack csatlakozó, az NFC, a gépezetet pedig a Snapdragon 632 működteti 4 GB rendszermemórával és 64 GB belső tárhellyel. Természetesen a kijelző és a 3000 mAh-s, Qualcomm Quick Charge kompatibilis akkumulátor is cserélhető. Az áremelkedés minimális, a 469 eurós Fairphone 3+ szeptember 14-től lesz megvásárolható Európában.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…