Kezdőlap Mobil Új videón szárnyal az LG forgatható mobilja

Új videón szárnyal az LG forgatható mobilja

2 perce olvasva
Új videón szárnyal az LG forgatható mobilja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
5


Akadt az LG-nek az évek során enyhén hajlítható telefonja és feltekerhető képernyős tévéje, az összecsukható megjelenítős forma helyett eddig azonban csak dupla panellel próbálkozott, és a Wing munkacímen futó különlegesség is ezt a vonalat viheti tovább az ősszel, egy csavarral.

 

 

Az LG Wing a minap konkrétan kiforgatható másodkijelzővel bukott le az Android Authority jóvoltából, és a multitasking nem is tűnt rossznak: a nagyobbik képernyő a navigációt, a kisebbik a zenelejátszást tudta le. Az óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen nyitható szerkezet most pedig játék közben pillantható meg.

 

 

Sokan forgatják persze a szemüket a dizájn értelmét vitatva egy LG Dual Screen vagy Samsung Z Fold ellenében, ám nyilvánvalóan amolyan kuriózumnak és nem tömegterméknek szánja a Winget az LG, melynek 6,8″-es főképernyőjét a tippek szerint a Snapdragon 765G hajthatja majd meg 5G modemmel. A pletykák októberi startról és 1600 dolláros dél-koreai nyitóárról beszélnek (476 ezer forint), amivel igazi, hajlítható képernyős telefonokkal versenyezne a szokatlan szerkezet.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…