Kezdőlap Hírek A Kioxia bekebelezte a Lite-On SSD üzletágát

A Kioxia bekebelezte a Lite-On SSD üzletágát

2 perce olvasva
A Kioxia bekebelezte a Lite-On SSD üzletágát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A Kioxia (Toshiba Memory Corporation, röviden TMC) még 2019. augusztus 30-án egyezett meg a Lite-Onnal, hogy 165 millió dollár ellenében felvásárolja annak SSD üzletágát, a napokban pedig bejelentette, hogy július 1-jével befejezik a szükséges procedúrákat, így végre pont kerülhet a történet végére.

 

 

Ez azt jelenti, hogy a Kioxia birtokába vándorolnak a Lite-On brandjei (mint amilyen például a Plextor), ingóságai, munkaereje, intellektuális tulajdonai, ügyfelei, ellátóhálózata, és az olyan partnerekkel ápolt jó viszony, mint ami mondjuk a Dell kapcsán is megvan.

 

Az eredeti határidő április 1-je volt, de a koronavírus-járvány hatására kénytelenek voltak nyár derekára halasztani a dolgot. Hayasaka Nobuo (a Kioxia Holding Corporation elnöke és vezérigazgatója) mindennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy ez remek lehetőséget kínál arra, hogy a jövőben tovább erősödjön a Kioxia pozíciója az SSD piacon, kiváltképpen a cloud computing folyamatosan terebélyesedő pástján, hiszen a Lite-On tavaly 7 százalékos piaci részesedésével a világ harmadik legnagyobb ellátója volt a vállalati környezetbe és adatközpontokba szánt NVMe meghajtóknak.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…