Kezdőlap Hírek A “legjobb gamer SSD-vel” állt elő a Team Group

A “legjobb gamer SSD-vel” állt elő a Team Group

2 perce olvasva
A “legjobb gamer SSD-vel” állt elő a Team Group bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Team Group-nak nem kell a szomszédba mennie szerénységért, legújabb SSD-jükre a legjobb választásként hivatkoznak, amennyiben kicsit felújítanánk gamer számítógépünket. Persze ez azért erős túlzás, tekintve, hogy a T-FORCE Vulcan G személyében egy 6 Gbps-os SATA csatolós SSD-t tisztelhetünk, de persze még mindig jobb ilyenen tárolni a játékokat, mint egy merevlemezen, amire a gyártó is utal a termékoldal „négyszer gyorsabb a hagyományos meghajtóknál” sorával.

 

 

A 3D NAND flash chipekre épülő komponens tud SLC cachinget is, továbbá rendelkezik Windows TRIM és S.M.A.R.T funkciókkal, valamint az LDPC ECC támogatásról sem kell lemondanunk, a felsoroltak, illetve az 1 millió órás MTBF érték függvényében pedig remélhetőleg sok-sok évig hűséges társunk lesz majd az adattárolásban. Az olvasási és írási sebességek az 512 GB-os és az 1 TB-os modellek esetében is 550 és 500 MB/s, TBW érték szempontjából viszont már jelentős előnye van az 1 TB kapacitású verziónak: várhatóan 240 TB-ot tudunk összesen ráírni, szemben a kisebb testvér 120 TB-jával.

 

 

A Team Group T-FORCE Vulcan G sorozat kisebb tagját 61, a nagyobbat pedig 107 dollárért kínálja majd a vállalat, de hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…