Kezdőlap Hírek Dobozos formában is befutott a Core i9-10850K

Dobozos formában is befutott a Core i9-10850K

2 perce olvasva
Dobozos formában is befutott a Core i9-10850K bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
17


Még a hónap közepén írtunk arról, hogy új tízmagos Comet Lake processzort hoz az Intel, amelyet az OEM partnerek már az elmúlt napokban elkezdtek feltüntetni választható opcióként az egyes konfigurációikhoz. Úgy néz ki azonban, hogy az Intel dobozos formában is kiadja a fejlesztést, amelynek a paraméterei megegyeznek a korábbi hírben részletezettekkel, de a könnyebb átláthatóság kedvéért egy táblázatban foglaltuk össze, hogy mire képes az új jövevény:

 

Sokat nem lehet hozzáfűzni a hivatalos bejelentéshez, maximum a 453 dolláros listaárat, ami a táblázatban olvasható is. Az Intel tehát 35 dollárt enged a csúcsmodell árából, amiért 100 MHz-es órajelcsökkentést kell bevállalni.

 

Többen is találgatják, hogy miért kell ennyire közel helyezni két erős processzort egymáshoz, de ahogy korábban írtuk, a Core i9-10900K ugyan jó fejlesztés, viszont nem lehet belőle annyit gyártani, amennyire piaci igény mutatkozik. Emiatt van általánosan hiány ebből a modellből, amit a Core i9-10850K-val kezelni lehet, vagyis létezik logikus magyarázat az új modell érkezésére.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…