Kezdőlap Hírek Egyértelműsíti a Red HDD-család portfólióját a Western Digital

Egyértelműsíti a Red HDD-család portfólióját a Western Digital

3 perce olvasva
Egyértelműsíti a Red HDD-család portfólióját a Western Digital bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Idén áprilisban írtunk arról, hogy a merevlemezgyártók jelölés nélkül keverik az SMR-t és a PMR-t, ami nem túl szerencsés, hiszen a potenciális vásárlók számára fontos információról lehet szó. A Western Digital az események hatására korábban úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet, és kiadtak egy dokumentumot, amely gyakorlatilag tisztázza, hogy melyik HDD-jük használ SMR technológiát. Ezt a megoldást azonban úgy néz ki, hogy nem tartotta elég jónak a cég, persze egy gyors reakciónak elfogadható volt.

 

A vállalat most bejelentette, hogy átalakítják a Red HDD-család termékportfólióját, így három kategóriát különböztetnek majd meg benne a jövőben. A Red Pro változatlan marad, ezeket a cég továbbra is komolyabb terhelésre szánja, vagyis leginkább vállalati környezetbe.

 

(forrás: Western Digital Blog) [+]

 

Az eredeti Red sorozat viszont kettéválik, így a PMR (CMR) technológiát használó verziók kapnak egy Plus jelölést, ez azt jelenti, hogy a Western Digital a intenzívebb munkafolyamatokhoz ajánlja őket. Az SMR-es megoldások maradnak a normál Red család részei, és SOHO felhasználásra szánja őket a cég, vagyis kis- és otthoni irodai szintre.

 

Ilyen szempontból, aki nem szeretne SMR-es Red merevlemezt venni, csak a Plus vagy a Pro jelzést kell figyelnie, nem kell kutatnia a megfelelő típusjelzés után.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…