Kezdőlap Hírek Fehérbe öltözött a Zotac tuningolt GeForce RTX 2060 Super VGA-ja

Fehérbe öltözött a Zotac tuningolt GeForce RTX 2060 Super VGA-ja

2 perce olvasva
Fehérbe öltözött a Zotac tuningolt GeForce RTX 2060 Super VGA-ja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
10


A Zotac nemrég leleplezte legújabb grafikus kártyáját, amely valójában nem is egy teljesen új modell, gyakorlatilag a Zotac Gaming GeForce RTX 2060 Super OC fehér verziójával van dolgunk. A White Edition utótagokkal jelölt kivitel fehér backplatet és műanyag burkolati elemeket kapott, továbbá az IceStorm 2.0 hűtőrendszer két ventilátora is ebben a világos színben tiszteleg, egyedül a nyomtatott áramköri lap maradt fekete. RGB világítás (talán sokak örömére) nem került a kártyára, csak a felső Zotac logó világít, jól sejthető módon fehér színben.

 

 

A külsővel ellentétben a belső változatlan maradt, a „normál” verzióhoz hasonlóan a 8 GB GDDR6 memóriával ellátott kártya GPU Boost órajele ezúttal is 1680 MHz, a tápellátáshoz pedig egyetlen 8 tűs kábel csatlakoztatására van szükségünk. Hátoldali kivezetésből a szokásos módon négy került a VGA-ra, egy HDMI és három DisplayPort képében.

 

 

A 209,6 mm hosszú termék megjelenéséről és ajánlott fogyasztói áráról a gyártó nem közölt információkat, a japán aloldalon szereplő összeg alapján azonban nagyjából 350 euró körüli vételárra számíthatunk.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…