Kezdőlap Hírek Még egy GDDR6 memóriával szerelt GeForce GTX 1650 jelent meg az EVGA palettáján

Még egy GDDR6 memóriával szerelt GeForce GTX 1650 jelent meg az EVGA palettáján

2 perce olvasva
Még egy GDDR6 memóriával szerelt GeForce GTX 1650 jelent meg az EVGA palettáján bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
19


Áprilisban az EVGA piacra dobta már meglévő GeForce GTX 1650 kártyáik módosított verzióit, amelyekben GDDR5 helyett már GDDR6 szabványú memóriák dolgoznak. Az effektív 8 helyett 12 GHz-en ketyegő VRAM ugyan előrelépést jelent, ám közben a GPU boost órajelét csökkentették, ráadásul mindezért még többet is kell fizetnünk.

 

 

Az EVGA most bejelentett egy újabb, GDDR6 memóriával szerelt változatot, amely a GeForce GTX 1650 KO Ultra nevet viseli. Ez még mindig a GDDR5-ös kártyákénál alacsonyabb, de például az áprilisi GTX 1650 SC Ultráénál magasabb órajelen dolgozik: 1710 helyett 1740 MHz kipréselésére képes. A 1650 KO minden egyéb specifikációjában és külsejében is megegyezik az előbb említett kártyával, ám annál 10 dollárral olcsóbban, 169 dollárért vásárolható meg, így aki épp egy olcsóbb EVGA GeForce GTX 1650 beszerzésén gondolkodik, talán ez számít most a legjobb választásnak.

 

 

Kicsit egyébként kezdünk elveszni az EVGA 1650-es palettáján, jelenleg összesen hat darab ilyen modellt tartanak a piacon, de amennyiben folytatják azt, hogy egy már létező kártyánál árulnak jobbat (még ha kicsivel is), ráadásul olcsóbban, mi továbbra is nagy lelkesedéssel számolunk be a velük kapcsolatos hírekről.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…