Kezdőlap Mobil Nagyot léphet előre a Watch GT 2 Pro

Nagyot léphet előre a Watch GT 2 Pro

3 perce olvasva
Nagyot léphet előre a Watch GT 2 Pro bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


Tegnap mutatkozott be a kecses kivitelezésű, unisex Watch Fit a Huawei-től, amely szeptember végi, 42 ezer forintos hazai startjával kétségtelenül ígéretes GPS-es sportóra. A hanghívás, a zenetárolás és néhány apróság azonban kimaradt, ezeket ugyanis a drágább GT széria folytatása kínálhatja az ősszel, és a török Huawei Ailesi egy adag specifikációval és képpel támogatja meg ezeket az értesüléseket.

 

(forrás: Huawei Ailesi)

 

Az óra előtt azonban mutatjuk az új bölcsőt, érintkezők nélkül: a forrásoldal szerint a széria végre vezetékmentes töltésre vált, hogy a GT 2 Prót ne csak a saját tartozékkal lehessen etetni. A fenti vázlatról ráadásul 5V / 2A felirat olvasható le, a 10 wattos Qi töltés pedig igen fürge etetést jelentene egy óra esetében, amit kéthetes használat követhet az alább kiszivárgott poszter szerint.

 


(forrás: Huawei Ailesi)

 

További képek sportos és klasszikus, bőrszíjas változatot is előrevetítenek, a korábbiaknál laposabb gombokkal jobbra. Nyilván meglesz a színes AMOLED kijelző, a török oldal szerint pedig az SpO2 és a pulzusmérő, az 5 ATM vízállóság, a fejlett GPS, a hangszóró, a hanghívás funkció és 100 különböző mozgásforma követése, a prémium dizájnhoz pedig titán burkolat társulhat, ami mondjuk a végösszeget is megdobhatja.

 

(forrás: Huawei Ailesi) [+]

 

Egyelőre viszont még nem világos, hogy a Watch GT 2 Pro mikor érkezik – talán a Mate 40 családdal egy időben, ám egyelőre még az új telefonok sem kaptak hivatalos premiert, vagy legalábbis nem kommunikálják még az időpontot.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…