Kezdőlap Hírek PCI Express 4.0-s Cardea SSD a Team Group repertoárjában

PCI Express 4.0-s Cardea SSD a Team Group repertoárjában

2 perce olvasva
PCI Express 4.0-s Cardea SSD a Team Group repertoárjában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
7


Egy újabb taggal bővült a Team Group M.2-es SSD-inek tárháza, név szerint a x4-es PCI Express 4.0 interfészt (és természetesen 1.3-as NVMe protokollt) használó Cardea Ceramic C440-nel. Az újdonságnak nem csak az 5000/4400 MB/s-os szekvenciális olvasás/írás a szexepilje, hanem a gyártó elmondása alapján az első olyan meghajtó a szegmensben, melynek hűtőbordája nem alumíniumból, netán rézből, hanem 1 mm vastag kerámia kompozitból készült.

 

 

Az említett bordázat tetszetős fehér színt kapott, de a kék nyomtatott áramköri lap helyett talán a fekete, sőt méginkább a fehér szemrevalóbb választás lett volna, ha már a külcsínre is játszunk. Az LDPC hibajavítási és az E2E adatvédelmi technológiák, valamint a garbage collection (GC) egyaránt támogatottak, és a tároló 1, illetve 2 TB-os kapacitással lesz elérhető.

 

A 1800 és 3600 TBW-s írástűrések 3D TLC NAND flash lapkákra utalnak, és a kontroller valószínűsíthetően a jó “öreg” Phison E16. A garancia időtartama 5 esztendő, de az árcédulákon szereplő összegek egyelőre még kérdésesek.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…