Kezdőlap Hírek PlayStation színekben pompázik a Silicon Power új külső meghajtója

PlayStation színekben pompázik a Silicon Power új külső meghajtója

2 perce olvasva
PlayStation színekben pompázik a Silicon Power új külső meghajtója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Bár a Silicon Power palettáján már eddig is jelen volt egy Armor A62 jelölésű külső merevlemez, a gyártó valamiért úgy gondolta, hogy érdemes kiadni belőle egy Game Drive utótaggal ellátott verziót is. A specifikációiból ugyan nem derül ki, hogy miért is alkalmasabb jobban játékkonzolokhoz az alapmodellnél, de mivel rá lehet kötni mindkét népszerűbb gépre (nem csak azzal, amelynek színeit a burkolatán viseli), így inkább nem is kötekedünk a megnevezéssel kapcsolatban.

 

 

A 132 x 87 x 15 milliméteres, 282 grammos eszköz 1 és 2 TB kapacitásokkal lesz elérhető, a fröccsenő vízzel szemben való ellenállást garantáló IPX4 mellett pedig a MIL-STD 810G 516.7-es katonai standardnak is megfelel – utóbbi értelmében elméletileg egy 1,2 méteres magasságból történő leejtésnek sem kéne kárt tennie a tárolt adatokban. A meghajtó egyébként USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozón keresztül csatlakoztatható a konzolokra, illetve egyéb eszközökre, a különböző biztonsági mentéshez szükséges funkciókat pedig a gyártó saját, SP Widget szoftveréből érhetjük el.

 

 

A Silicon Power Armor A62 Game Drive vásárlásakor 3 év gyártói garanciát is kapunk, arról viszont nincs információnk, hogy az újdonság mikor és milyen áron kerül majd a boltok polcaira.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…