Kezdőlap Mobil TCL panelt használ a Mi 10 Ultra

TCL panelt használ a Mi 10 Ultra

3 perce olvasva
TCL panelt használ a Mi 10 Ultra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
12


Bár a Samsung a domináns szereplő a szerves fénykibocsátó diódákat bevető megjelenítőpiacon, számos másik vállalkozás gyárt OLED paneleket, beleértve a TCL Technology kötelékébe tartozó CSOT-t, amely China Star Optoelectronics Technology, illetve Huaxing Optoelectronics néven is fut. A TCL szállította a Xiaomi Mi 10 6,67″-es, 90 Hz-es Super AMOLED paneljét, és maga a kínai vállalat jelentette be, hogy saját gyártósorairól gördülnek le a Mi 10 Ultra képernyői.

 


(forrás: Xiaomi) [+]

 

A topkategóriás megjelenítő 10 bites színmélységet, 800 nites átlagos és 1120 nites maximális fénysűrűséget, HDR10+ támogatást, MEMC mozgásjavító technológiát, 120 Hz-es képfrissítést és 240 Hz-es érintésérzékelést kínál. Az 1080 x 2340 pixeles panel 4096 lépésben szabályozza a fényerőt, a lekanyarodó kijelzőt Gorilla Glass edzett üveg védi, az apró kameraluk pedig 20 megapixeles önfotós egységet rejt. Értelemszerűen ez most a TCL legjobb mobilpanelje, és sikerült az alsó káván tovább faragni a még előnyösebb képernyőarány érdekében.

 


(forrás: TCL)

 

A Mi 10 Ultra OLED paneljének megerősítésén túl a CSOT bejelentette, hogy új COF gyártástechnológiával sikerült az LCD panelek alsó káváin is csökkenteni, így a folyadékkristályos háttérvilágítást használó kijelzők alatt mindössze 2,4 milliméteres sáv maradhat. A Mi 10 Ultrára visszatérve:  a remek kamerák és a jófajta panel részletei mellett befutott egy rossz hír: hiába az Ultra nemzetközi elnevezése, jelen pillanatban úgy tűnik, a Xiaomi csúcskiszerelése nem hagyja el Kína határait. Más kérdés, hogy kizártnak tartjuk, hogy ne kínálna valamilyen csúcskategóriás újdonságot a Xiaomi a Mi 11 érkezéséig.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…