Kezdőlap Hírek Thunderbolt 3-as külső ház M.2-es SSD-khez

Thunderbolt 3-as külső ház M.2-es SSD-khez

2 perce olvasva
Thunderbolt 3-as külső ház M.2-es SSD-khez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


Az OWC hamarosan piacra dob egy Thunderbolt 3 csatolót használó, eloxált alumíniumból készült külső SSD házat, ami az OWC Envoy Express elnevezést kapta, és M.2 2280-as formátumú meghajtók fogadására képes. Az eszköz 1553 MB/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé, és úgy tűnik, hogy nincs felső határa a felhasználható háttértárolók kapacitásának.

 

 

A csomag részeként kapunk egy műanyag tartót, amit eltávolítható ragasztóval rögzíthetünk fel például a laptopunk kijelzőjének hátuljára, hogy aztán az Envoy Expresst belecsúsztassuk, takarékoskodván a körülöttünk rendelkezésre álló hellyel. Ezután már csak a mellékelt, 26 cm-es Thunderbolt 3 kábel az egyetlen, amire szükségünk lesz, hiszen a géppel való kommunikáció, illetve az energiaellátás is ezen keresztül valósul meg.

 

 

Bár a gyártó általánosságban véve inkább az Apple piacra szokott fókuszálni, a 2 év garanciával érkező ketyere “mezei” PC-kkel is működik, és keresztplatformos használatra szintén nyílik mód a (külön megvásárolható) MacDrive szoftver segítségével. A termék várhatóan augusztus folyamán fog startolni, 80 dolláros árcédulát viselve dobozán, de az előrendelési akció keretében jelenleg 69 dollárért juthatunk hozzá az újdonsághoz.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…