Kezdőlap Hírek Új rackmount NAS szériát mutatott be a QNAP

Új rackmount NAS szériát mutatott be a QNAP

4 perce olvasva
Új rackmount NAS szériát mutatott be a QNAP bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
4


A QNAP egy új rackmount NAS szériával, a 4, 8, illetve 12 fiókos TS-x53DU termékcsaláddal szaporította kínálatát, ami két, 2,5 gigabites Ethernet csatlakozóval, egy 2 GHz-en ketyegő (burst órajel: 2,7 GHz), négymagos Intel Celeron J4125-ös processzorral, és két SO-DIMM slotjának hála alapból 4, de legfeljebb 8 GB-nyi DDR4 memóriával szerelve érkezik a pástra. Az újdonságok a 2.0-s PCI Express interfészüknek köszönhetően olyan plusz hardverekkel ruházhatók fel, mint például a QM2-es kártya, ami két M.2 2280-as SATA SSD számára nyújt beépítési lehetőséget (cache-elési feladatokat ellátandó), miközben a 10 gigabites hálózati csatlakozás lehetőségét is belekeveri a levesbe.

 


(forrás: QNAP) [+]

 

A különféle vállalkozások rögvest profitálhatnak az apparátusokból, hiszen a Hyper Data Protector applikáció segítségével elvégezhetjük a VMware és Hyper-V környezetek korlátok nélküli biztonsági mentését, míg a HybridMount és VJBOD Cloud felhős tárhely átjárókkal szolgál, melyek egyesítik a privát, illetve publikus felhős tárhelyeket, és lehetővé teszik a helyszíni gyorsítótárazást, de a QuDedup technológiát használó HBS-sel (Hybrid Backup Sync) egyetemben a megszokott szoftveres hátország szintúgy a vásárlók rendelkezésére áll – igény esetén persze androidos, valamint iOS-es okoseszközökkel távolról is elérhetjük a NAS-okat.

 


(forrás: QNAP) [+]

 

A gyártó új modelljeinek kapacitása TL és TR bővítőegységekkel tovább növelhető, és burkolatukon két USB 3.2 Gen1, továbbá két USB 2.0 port található a HDMI 1.4b kimenet társaságában. A négyfiókos megoldás igény esetén hozzáférhető a két darab, 250 wattos redundáns tápegység nélkül is (hazánkban ez az egytápos verzió körülbelül 433 000 forintot kóstál), ellenben a több gyorscserés fiókkal megáldott változatokhoz fixen jár két 300 wattos példány.

 

A négyfiókos kivitelt két 40 mm-es, nagyobbik testvéreit két 80 mm-es légkavaró hűti, és a garancia akár 5 évre is meghosszabbítható.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…