Kezdőlap Hírek Ujjlenyomat-olvasó nélkül is elérhető a Samsung T7 külső SSD

Ujjlenyomat-olvasó nélkül is elérhető a Samsung T7 külső SSD

3 perce olvasva
Ujjlenyomat-olvasó nélkül is elérhető a Samsung T7 külső SSD bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
3


A Samsung még év elején mutatta be az ujjlenyomat-olvasóval ellátott T7 Touch külső SSD-t, de a gyártó valószínűleg belátta, hogy nem mindenkinek van szüksége ilyen fokú védelemre egy elegáns megjelenésű meghajtón, így most piacra dobták a Touch utótag nélküli modellt is.

 

 

Az 58 grammos Samsung T7 – hasonlóan a CES-en prezentált testvéréhez – 500 GB-os, illetve 1 és 2 TB-os kivitelekben érhető el, a színek tekintetében pedig sötétszürke, piros és kék verziók közül válogathatunk. A mindössze 8 mm vastag, alumíniumból készült ház ellenáll a legfeljebb 1,8 méteres magasságból történő leejtéseknek, belsejében pedig egy PCI Express csatolós, NVMe protokollt használó SSD lapul, amely 1050 és 1000 MB/s-os maximális olvasási és írási tempóra képes. Az adatokat USB 3.2 Gen2 Type-C csatlakozón keresztül tudjuk mozgatni a kompatibilis eszközök és a meghajtó között, de szerencsére a Type-C – Type-C kábel mellett egy Type-C – Type-A vezetéket is találunk a dobozban, így a kevésbé modern számítógéppel rendelkezőknek sem kell majd a fejüket vakargatni az SSD csatlakoztatásakor. A gyártó készített egy Windowsra, macOS-re és Androidra is elérhető szoftvert, melynek segítségével jelszavas védelemmel láthatjuk el a meghajtón tárolt adatokat, ezzel is valamilyen szinten kiváltva a hiányzó ujjlenyomatolvasót.

 

 

A Samsung T7 külső SSD már rendelhető a népszerűbb webáruházakból, vételára kapacitástól függően 110, 200 és 370 dollár – ez 20 dolláros csökkenést jelent a Touch verzióhoz képest.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Hírek
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Megérkezett a Matrox legújabb multimonitoros vezérlője

A Matrox megkezdte QuadHead2Go Q155 multimonitoros kontrollerének szállítását – az 1200 do…