Kezdőlap Mobil A Samsung is belépett az Android Enterprise programba

A Samsung is belépett az Android Enterprise programba

2 perce olvasva
A Samsung is belépett az Android Enterprise programba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
13


Nem mintha a legtöbb Samsung eszköz eddig ne felelt volna meg a hardveres kritériumoknak, az Android Enterprise Recommended plecsnihez több kell 2 GB rendszermemóriánál, 32 GB belső tárhelynél, minimum 1,4 GHz-es processzornál és több, mint 8 óra aktív akkumulátorhasználatnál. És most nem a legkevesebb 10 megapixeles főkamerára és 2 megapixeles szelfiegységre gondolunk.

Minimum egy további Android főverzió biztosítása is szükséges, ami a Samsung esetében az új policy alapján mindenképpen adott, tekintve, hogy a Galaxy Note20 bemutatójával együtt vállalt 3 éves terméktámogatás és minimum két Android főverzió a régebbi csúcsmodellekre és az A széria egyes készülékeire is kiterjed.

Samsung Galaxy Note20 széria
Samsung Galaxy Note20 széria [+]

A vállalati felhasználók (egyelőre) az Android 11-et futtató Galaxy S20 sorozat, a Note20 széria, a Tab S7 és Tab S7+, illetve az Xcover Pro esetében választhatnak a Google Zero-touch Enrollment szolgáltatása és a Samsung saját Knox Mobile Enrollment opciója között, ami lehetővé teszi a készülékek távoli, tömeges konfigurációját a vállalat rendszerszintű követelményeinek és a belső protokolloknak megfelelően.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…