Kezdőlap Mobil Egyre több helyen bukkan fel az Oppo Find X3 Pro

Egyre több helyen bukkan fel az Oppo Find X3 Pro

3 perce olvasva
Egyre több helyen bukkan fel az Oppo Find X3 Pro bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
8


771491 ponttal mobilos AnTuTu-rekordot láthattunk egy eddig ismeretlen Oppo készüléktől, a Find X3 Pro néven, Snapdragon 888 chippel várható készülék még a Qualcomm által, referenciaként megadott számokat is masszívan túlteljesítette, noha a processzor órajelein biztosan nem növeltek. A felhőalapú tesztplatformon PEEM00 néven fut az eszköz, de már a lenti képernyőfotón is lehet látni, hogy természetesen nem ez lesz a hivatalos megnevezése.

[+]

Ami a névnél jóval érdekesebb lehet, hogy 12 GB RAM-ra és 256 GB-os belső tárolóra számíthatnak a felhasználók, és az Android 11 alapjain nyugszik majd a kütyü Color OS 11.2-es rendszere. Állítólag 6,7 hüvelykes OLED kijelzőt kap 10 és 120 Hz közötti, dinamikus frissítési rátával, és ehhez igen komoly, 1440 x 3216 pixel felbontással. A főkamera 16 megapixeles lehet (nem kizárt, hogy ez már a pixelegyesítés utáni végeredményeire utal), de várhatók egyéb finomságok is a hátlapon, mind például a “mikroszkópos” makró lencse, LED-gyűrűvel az optika szélén, és valószínű, hogy a nagylátó sem marad majd le. Izgalmas és egyedi a kamerapúp kialakítás, kérdés, hogy praktikus oldalról mennyire lesz majd elfogadható.

A bemutató állítólag márciusra várható, az viszont biztos, hogy sem gyors európai elérhetőségre, sem pedig alacsony árazásra nem érdemes számítani a friss csúcsmodelltől.

forrás
Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.   &nb…