Kezdőlap Mobil Lesz töltő a OnePlus 9 mellé

Lesz töltő a OnePlus 9 mellé

2 perce olvasva
Lesz töltő a OnePlus 9 mellé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
1


Amióta az Apple úgy döntött, hogy környezetvédelmi megfontolások miatt nem csomagol töltőfejet a készülékek mellé, és miután a Samsung rekord gyorsasággal követte az Apple gyakorlatát, igencsak releváns kérdés, hogy a kiszemelt, akármelyik gyártótól érkező modellhez vajon lesz-e. Ez akkor különösen érdekes, ha az új készülék magasabb teljesítményt tud felmutatni és/vagy eltérő a töltőcsatlakozó a korábbi szériákétól.

A legalsó kategóriát kivéve a készülék már jellemzően Type-C porttal rendelkeznek, probléma akkor lehet, ha az újonnan mellékelt kábel másik vége is Type-C az eddigi USB-A helyett, vagy a rendelkezésre álló hálózati adapter teljesítménye a kanyarban sincs az új eszköz képességeihez képest. Legutóbb a Xiaomi mutatott be csúcsmodellt 55 wattos vezetékes töltéssel, amihez mellékelték is a megfelelő töltőt.

A következő aspiráns a OnePlus 9 és 9 Pro modellekkel, jogosan merül fel a kérdés, hogy a 65 wattos gyorstöltéshez jár-e majd a megfelelő kiegészítő. Max Jambor (korábban Max J néven ismert) tegnap az akkumulátorkapacitásról tweetelt (4500 mAh), a kérdésekre válaszolva pedig, hogy lesz-e töltő a dobozban, határozott igennel válaszolt. Reméljük, igaza lesz.

forrás

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…