Kezdőlap Tech Hiánypótló: innentől már külön is lehet vásárolni Ctrl C – Ctrl V billentyűzetet

Hiánypótló: innentől már külön is lehet vásárolni Ctrl C – Ctrl V billentyűzetet

2 perce olvasva
Hiánypótló: innentől már külön is lehet vásárolni Ctrl C – Ctrl V billentyűzetet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
2


A Stack Overflow programozó-website gondolt egyet és április elsejei tréfának kigondolt egy mindössze 3 gombos klaviatúrát, melyen összesen csak egy Crtl egy C és egy V betű szerepel. Amire viszont senki nem számított az pedig az, hogy a közönségnek ez olyannyira megtetszett, hogy végül piacra is kellett dobni. – írja a Verge.

 

A cég egy Drop nevű céggel karöltve kiadták a „The Key” névre keresztelt kis eszközt, amit immáron már előrendelésben is lehet kapni a Drop oldalán jelképes 29 dolláros áron.

Ez a kis áprilisi tréfa mellesleg abból indult, hogy a Stack Overflow az oldalán figyelmeztette a felhasználóit, hogy a másolás-beillesztés kombinációt kizárólag csak korlátozottan használhatják, ahhoz, hogy ezt a limitet feloldják meg kell vásárolniuk a „The Key-t”. Ezt nem gondolták komolyan, viszont a felhasználók kifejezetten csalódottak voltak, amikor kiderült, hogy ez valójában nem is egy létező dolog, ezért végül a fejlesztők készítettek néhány ilyen eszközt, amit megtudnak vásárolni.

A weboldal statisztikái szerint, eddig körülbelül öt és fél ezer darabot értékesítettek a „The Keyből”, sikere pedig akkora, hogy a most leadott rendeléseket csak december 13.-áig tudják kiszállítani a vevőknek.

 

 

forrás: egyhelyen.co

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Tech
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

Próbálja ki, ezzel az appal otthon is végigjátszhatja a holdra szállást

A Time magazin is kiveszi a részét a holdra szállás 50. évfordulójának megünnepléséből. Ig…