Kezdőlap Mobil TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol?

4 perce olvasva
TESZT: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra – Ön melyik készülék győzelmére voksol? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0
42


Most egy sebességtesztben mérettették meg magukat a címben említett készülékek.

 

 

Lassan már tradicionálisnak mondható, hogy amennyiben kiadja az Apple vagy a Samsung az új csúcskészülékét, akkor a két rivális eszközeit egymásnak eresztik mindenféle tesztben. Nos, ez most újra megtörtént az iPhone 13 Pro Max személyében, ami nem mással, mint a Samsung Galaxy S21 ultrával szállt szemben.

A mostani tesztet a PhoneBuff végezte el, akik immáron is egy robotkar segítségét alkalmazták avégett, hogy nehogy az emberi kéz lassúsága vagy esetleg különbsége megmásítsa az eredményt. Specifikációk terén két eszköz nagyjából egyezik. Egyedül, ami nagyobb különbségnek róható fel az pedig a RAM, mivel a Samsung csúcskészülékébe kétszer annyi jutott, illetve a processzor is merőben más a két eszközben.

A teszt olyan volt, mint amit az utóbbi években már megszokhattunk a csapattól: – a két eszközön egy tucatnyi appot nyitottak meg, melyek között akadtak játékok, médialejátszó, kép -és videószerkesztő. Utóbbin egy komoly műveletet is végrehajtottak.

 

Videó a két telefon egymásnak feszüléséről:

Mint a fentebb bemutatott felvételen is jól láthatjuk, az első futamot az Apple készüléke nyerte több mint hét másodperces különbséggel. Második körben, mikor már az alkalmazásokat újra elindították majd bezárták őket, már nem volt ennyire jelentős a különbség, de még így is az Apple telefonja volt a gyorsabb.

 

Összegzés: közel 9 másodpercnyi volt a különbség az Apple javára, mely azt mutatja, hogy az iPhone 13 processzora sikeresen leküzdötte a Samsung Galaxy S21 Ultra 6 GB ram előnyét.

 

 

 

forrás: egyhelyen.co

Load More Related Articles
Mutasson többet tőle:  silverpcblog
Mutass többet:  Mobil
Hozzászólás letiltva.

Érdekesek lehetnek:

A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európába…