Amikor a gyors és egészséges étkezés kerül szóba, sokan azonnal a friss alapanyagokra gondolnak. A fagyasztott élelmiszerek,...
Üdvözöljük a zöldségeskert egyik legkedveltebb és legegyszerűbben termeszthető lakójának, a borsónak (Pisum sativum) a világában! Akár tapasztalt...
Amikor a „szuperélelmiszer” szót halljuk, hajlamosak vagyunk egzotikus bogyókra, tengeri algákra vagy messzi földről származó magvakra gondolni....
Ki ne emlékezne a nagymamája mesés borsófőzelékére? Az az aranyló, krémes csoda, ami elfeledtette velünk a zöldség...
Üdvözöljük a zöldborsó varázslatos világában! Ha valaha is álmodozott már arról, hogy saját friss, édes borsóját szüretelje...
A borsó, ez a szerény, ám annál sokoldalúbb zöldség, régóta megérdemelten foglal el kiemelt helyet a magyar...
Amikor a magyar konyha igazi, szívmelengető, hagyományos ízeiről beszélünk, gyakran a gulyás, a halászlé vagy a pörkölt...
Képzelje el, ahogy végigsétál a kertjén, és tekintete megakad egy növényen, amelynek levelei mélyzöldek, ám átszövik őket...
Képzelje el, ahogy egy forró nyári napon, vagy egy friss tavaszi eső után, a konyhájában egy tányér...
A tavasz és a nyár egyik közkedvelt, üde zöldsége a sóska. Karakteres, enyhén savanykás ízével kiváló alapanyaga...