Amikor a „wasabi” szó elhangzik, a legtöbben azonnal a japán éttermekre, a sushi tányér mellett gúlákba rendezett...
Valószínűleg Ön is megtapasztalta már azt a hirtelen, szinte sokkszerű érzést, amikor egy nagyobb adag wasabit fogyasztva,...
Amikor a wasabi nevet meghalljuk, sokunknak azonnal a japán konyha jut eszébe: a sushi és sashimi mellé...
A japán konyha rajongói számára a wasabi nem csupán egy zöld paszta a sushi mellé, hanem egy...
Amikor meghalljuk a „wasabi” szót, legtöbbünknek azonnal a sushi jut eszébe, az a bizonyos zöld csípős paszta,...
Amikor a csípős ételek világa kerül szóba, szinte azonnal felmerül a Scoville-skála, mint a mérvadó etalon. Jalapeño,...
Amikor a wasabi szó elhangzik, a legtöbb embernek azonnal a zöld, csípős paszta jut eszébe, amely elválaszthatatlan...
Amikor a japán konyha ízvilágára gondolunk, sokaknak azonnal a friss, nyers hal, a sushi és a sashimi...
Amikor a japán konyha ikonikus, csípős kiegészítőjéről, a wasabiról beszélünk, azonnal a zöld, orrot bizsergető paszta jut...
A friss wasabi – igazi kulináris kincs, melynek intenzív, mégis tiszta íze és orrot bizsergető csípőssége összehasonlíthatatlan...