Amikor beköszönt a hideg idő, és a természet téli álomra szenderül, sokan érezzük úgy, hogy segítenünk kell...
Kezdjük egy ismerős jelenettel: vacsoraidő van, a konyhában ínycsiklandó illat terjeng, a tányérunkon gőzölög a friss pörkölt....
Ki ne ismerné a pillanatot, amikor egy hideg téli estén forró csokoládét szeretne készíteni, vagy egy finom...
Ki ne ismerné azt a helyzetet, amikor süteményt készítene, és a kezébe akad egy régóta a kamra...
A háztartások titkos szuperhőse, a szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) egy igazi jolly joker: sütéshez, tisztításhoz, szagtalanításhoz és még számtalan...
Ki ne ismerné azt a bosszantó pillanatot, amikor a finom süteményhez vagy a reggeli kávéhoz nyúlva a...
Ki ne ismerné azt a bosszantó érzést, amikor a sószóróból a finom, pergő kristályok helyett egy tömör,...
A mák… ez a parányi, mégis annál gazdagabb ízvilágú mag, amely sokunk konyhájában alapvető hozzávaló, különösen a...
A szezámmag – ez a parányi, mégis rendkívül ízletes és tápláló magocska – évezredek óta konyhánk elengedhetetlen...
A kókuszreszelék – ez az egzotikus, édes illatú és sokoldalú alapanyag – szinte minden háztartásban megtalálható. Legyen...