Szereted a rizottót, de keresed a változatosabb, táplálóbb alternatívákat? Akkor a gombás árpagyöngy rizottó a tökéletes választás!...
A gyilkos galóca (Amanita phalloides) a világ egyik legveszélyesebb gombája, melynek fogyasztása májelégtelenséget és halált okozhat. Magyarországon...
A gombák fotózása egy izgalmas és kihívásokkal teli művészeti ág, melynek során az erdő aljnövényzetének apró, sokszor...
A rétes, mint a magyar konyha egyik ikonikus eleme, szinte minden háztartásban megtalálható. Legyen szó édes almás,...
A gombák világa lenyűgöző és sokszínű. Tudtad, hogy nem csak a boltok polcain találkozhatsz velük, hanem a...
Az erdei gombák ízletesek és sokoldalúan felhasználhatóak a konyhában. Azonban gyakran felmerül a kérdés: vajon mennyire biztonságos...
A májusi pereszke (Calocybe gambosa), ahogy a neve is sugallja, a tavasz egyik első gombafajtája. A gombák...
Amikor a gombákra gondolunk, legtöbbünknek a pizzán landoló csiperke, vagy a kirándulás során a fák tövében fellelhető...
Kezdd a napot egy finom és tápláló reggelivel! A gombás omlett nem csupán ízletes, de rengeteg energiát...
A tinta gomba, tudományos nevén Coprinus comatus, egy meglehetősen érdekes és sokszor megosztó gombafajta. Megjelenése feltűnő, íze...