A káposztafélék családja hihetetlenül sokszínű és tele van tápanyagokkal. A fejes káposztától a brokkolin át a kelbimbóig,...
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, egyre jobban vágyunk a kiadós, melengető ételekre. A kelkáposzta rakottas pont ilyen!...
A tél beköszöntével nincs is jobb, mint egy tál forró, gőzölgő egytálétel, ami belülről is felmelegít. És...
A káposzta egy rendkívül sokoldalú és tápláló zöldség, amely számos formában megtalálható a konyhánkban, legyen szó savanyú...
A hétköznapok rohanásában sokszor fejtörést okoz, hogy mit főzzünk gyorsan, finomat és lehetőleg egészségeset. A káposzta egy...
Szeretnél friss, ropogós káposztát szüretelni a saját erkélyedről? Jó hírünk van: a káposzta termesztése erkélyen vagy balkonon...
A székelykáposzta, ez a szaftos, savanyúkáposztás, húsos egytálétel, a magyar konyha egyik ékköve. De mi van, ha...
Szeretnéd színesebbé varázsolni az ételeidet, de aggódsz a mesterséges színezékek miatt? Jó hírünk van: a természet nagyszerű...
A káposzta, ez a szerény zöldség, gyakran a töltött káposzta és a savanyú káposzta alapanyagaként jut eszünkbe....
A káposzta egy sokoldalú zöldség, mely rengetegféleképpen elkészíthető. Savanyú, édes, párolt, töltött – a lehetőségek szinte végtelenek....