Képzeljen el egy lugast, amelynek levelei alatt nyáron hűvös árnyékot talál, ősszel pedig lédús, illatos szőlőfürtök sokasága...
Közép-Európa szívében, ahol a bor és a kultúra évezredek óta összefonódik, egy különleges szőlőfajta emelkedik ki a...
Képzelje el a jelenetet: évek óta gondozza szőlőtőkéit a kertjében, várja a lédús, illatos fürtöket, de évről...
Amikor egy pohár zamatos bort kóstolunk, vagy édes szőlőfürtöt majszolunk, általában a bogyókra, a fürtök alakjára, színére...
A szőlő – legyen szó hobbiültetvényről vagy nagybani termelésről – az egyik legérzékenyebb kultúrnövényünk, amely folyamatos odafigyelést...
A nyár végi, kora őszi időszakban, amikor a kertek és szőlőültetvények a legbőségesebben ontják gyümölcseiket, egyre gyakrabban...
A szőlőtőke, ez a nemes növény, évezredek óta az emberiség társa, ízletes gyümölccsel és borral ajándékoz meg...
Képzeljen el egy nyári napot, egy tál lédús, édes szőlővel a kezében. Vajon a magok zavaró jelenlétére...
„A szőlő, az szőlő, nem igaz?” – gondolhatnánk, amikor egy tál illatos gyümölcs vagy egy pohár testes...
Képzeljünk el egy téli tájat, ahol a fagyos szél süvít, a hőmérő higanyszála mélyen fagypont alatt áll,...