Van valami egészen különleges abban a pillanatban, amikor a meleg, illatos, aranyszínű pozsonyi kifli kikerül a sütőből....
Szeretnéd, ha minden reggel friss, illatos házi pékáru illata lengené be a konyhát, de az időd szűkös?...
Képzeljük el: vasárnapi ebéd után megmaradt egy nagyobb adag ínycsiklandó, krémes rizskoch vagy könnyed, aranybarna tetejű rizsfelfújt....
A svájci konyha egyik igazi gyöngyszeme a röszti. Ez a kívül ropogós, belül puha, reszelt burgonyából készült...
Képzeljen el egy krémes, lágy, enyhén édeskés köretet, ami nem csak finom, de tele van vitaminokkal és...
Képzeljünk el egy hűvös őszi estét, vagy egy fárasztó munkanap utáni pillanatot, amikor valami melegre, krémesre és...
Ahogy beköszönt a tavasz, és a piacok pultjai megtelnek friss, ropogós zöldségekkel, egy különleges kincsre vágyunk a...
A kelbimbó – ez a mini káposztafejecske, mely egyszerre rejthet magában édes és enyhén csípős ízeket –...
Ki ne imádná a tökéletesen elkészített szalonna ellenállhatatlan ropogósságát és füstös ízét? Legyen szó friss salátáról, rántottáról...
Képzeljük el a helyzetet: elkészítettünk egy nagyobb adag, ínycsiklandó, fűszeres abált szalonnát, és bár az asztalnál nagy...