Ki ne szeretné a spagettit? Ez a sokoldalú tészta szinte mindenki kedvence, legyen szó egyszerű paradicsomos szószról,...
Szereted a majonézt? Ki ne szeretné! A krémes, selymes állaga, az enyhén savanykás íze tökéletesen feldobja a...
Készülj fel, mert a kulináris horizontodon feltűnik egy új csillag! Bemutatjuk a pkhalit, egy vibráló, ízletes és...
Ki ne szeretné a szőlőlevélbe tekert töltött káposztát, vagy a görög dolmades-t? Ezek az ételek leginkább nyáron...
Vissza a gyökerekhez: készítsünk hagyományos recept alapján házi kolbászt, ahogy a régiek csinálták!
Vissza a gyökerekhez: készítsünk hagyományos recept alapján házi kolbászt, ahogy a régiek csinálták!
A boltok polcain sorakozó, ipari módon előállított kolbászok korában egyre többen vágyunk arra, hogy visszatérjünk a gyökerekhez,...
A székelyföldi konyha gazdag és változatos, tele olyan ízekkel, melyek generációról generációra szállnak. Ennek a kulináris örökségnek...
A böjt időszaka sokak számára a megtisztulás, a lemondás és a befelé fordulás időszaka. Azonban a böjt...
A nyári estéken nincs is jobb, mint a nyárson sült hús illata és zamata. De mi van,...
A füstölés, mint tartósítási eljárás, évszázadok óta része a magyar vidéki életnek. Őseink nem csupán élelmiszert tartósítottak,...
Közelednek az ünnepek, és mi lehetne szebb, mint egy finom, puha, illatozó diós-kakaós kalács a családi asztalon?...