Képzelje el a karácsonyi asztalt, a húsvéti sonkát vagy egy ízletes sülthús mellé tálalt, frissen reszelt, orrfacsaróan...
A torma. Csak néhányan gondolnak rá többet, mint a vasárnapi sonka vagy a főtt marhahús kötelező kiegészítőjére....
Amikor tormát említünk, legtöbbünknek azonnal a gyökér jellegzetesen csípős, orrfacsaró íze jut eszébe. Gondolunk rá reszelve, ecetesen,...
Amikor közeledik a Húsvét, a magyar háztartásokban egy különleges, szinte rituális készülődés veszi kezdetét. A nagytakarítás, a...
A torma – ez a fűszeres, gyógyhatású növény – generációk óta a konyhák és a népi gyógyászat...
A torma, ez a fűszeres, csípős gyökérzöldség elmaradhatatlan része a húsvéti asztalnak és számos ínycsiklandó ételnek. Kevesen...
A torma (Armoracia rusticana) nem csupán a karácsonyi asztal vagy a húsvéti sonka elengedhetetlen kiegészítője. Ez a...
A torma. Csípős, karakteres, gyógyhatású, és valami egészen különleges pluszt ad ételeinknek, legyen szó húsvéti sonkáról, marhasültről...
Képzeljen el egy ínycsiklandó húsételt, egy tányér füstölt sonkát, vagy akár csak egy egyszerű, de nagyszerű szendvicset....
Amikor a torma szó elhangzik, sokan azonnal a vasárnapi sültekhez járó csípős mártásra vagy a húsvéti sonka...