Amikor kint tombol a hideg, és a téli szél fújja a havat, mi másra vágynánk jobban, mint...
A paszternák, ez a szerény, krémszínű gyökérzöldség, gyakran áll a konyhák perifériáján, elhomályosítva népszerűbb unokatestvérét, a sárgarépát....
Üdvözöllek a kulináris utazásunkon, ahol egy gyakran elfeledett, mégis hihetetlenül sokoldalú és ízletes zöldséget, a paszternákot vesszük...
A táplálkozás és az egészség közötti kapcsolat egyre inkább előtérbe kerül, különösen, ha a krónikus betegségekről, mint...
Mindenki ismeri és szereti a klasszikus burgonyatócsnit. Az aranyló, ropogós korongok, amelyek kísérhetnek egy kiadós vacsorát vagy...
A paszternák (Pastinaca sativa), ez a kissé feledésbe merült, mégis rendkívül ízletes és tápláló gyökérzöldség, egyre népszerűbbé...
Amikor a paszternák szó elhangzik, valószínűleg egy kiadós téli leves, egy gazdag, melengető pörkölt vagy egy finom,...
A paszternák, ez a szerény, mégis hihetetlenül sokoldalú gyökérzöldség, méltatlanul háttérbe szorul a konyhánkban. Pedig édes, diós...
Volt idő, amikor a magyar konyha nem kizárólag a burgonyáról, paprikáról és hagymáról szólt. Egy kor, amikor...
Kertészkedő társaim, figyelem! Van egy gyökérzöldség, ami talán még nem kapta meg a kellő figyelmet a konyhákban...