Képzeljen el egy növényt, amely évezredek óta hódítja meg a világot, nem csupán ízével, hanem lenyűgöző gyógyító...
A torma. Ez a csípős gyökerű csoda, amely képes könnyeket csalni a szemünkbe, miközben ízlelőbimbóinkat extázisba repíti,...
Amikor az asztalra kerül a friss, reszelt torma, legtöbben azonnal felismerik összetéveszthetetlen, csípős illatát és ízét. A...
Amikor a hideg szél süvít, az eső kopog az ablakon, vagy egyszerűen csak egy hosszú, fárasztó nap...
A torma, ez a jellegzetes, gyökeres növény évszázadok óta része konyhánknak és gyógyászatunknak. Éles, átható íze és...
Kezdjük egy vallomással: egy egyszerű saláta is lehet kulináris műalkotás, ha a megfelelő öntettel párosul. De mi...
A torma (Armoracia rusticana) egy igazi különlegesség a konyhában: csípős, karakteres ízével azonnal felismerhető, és évszázadok óta...
Konyhánkban mindig keresünk olyan ételeket, amelyek nemcsak finomak, hanem táplálóak is, és persze valami különleges csavarral bírnak....
A hideg, szürke hónapok beköszöntével sokan küzdünk a makacs megfázás, az orrdugulás és a kellemetlen melléküreg-gyulladás tüneteivel....
Amikor közeledik a húsvét, sokak asztalán ott virít a hagyományos sonka, a főtt tojás és a kalács...