Ki ne ismerné és szeretné a jó, szaftos, illatozó cigánypecsenyét? Az a ropogósra sült hús, a gazdag...
Képzelje el a tökéletes vasárnapi ebédet: aranybarnára sült, omlós oldalas, melynek húsa magától leválik a csontról, bőre...
Képzelj el egy aranybarnára sült, ropogós panírba burkolt csirkemellet, amelynek belsejéből – ahelyett, hogy kifolyna a vaj...
Képzeljük el a vasárnapi ebédet: az asztalon gőzölgő Dubarry szelet, aranybarnára sült hússal, krémes karfiollal és olvadt...
A marokkói konyha szíve dobog a tagine nevű, jellegzetes agyagedényben készülő, lassú tűzön párolt, aromás egytálételek ritmusára....
Mindannyian ismerjük azt a szuper érzést, amikor egy hosszú, fárasztó nap után nem kell órákat tölteni a...
Képzelje el, hogy egy fárasztó munkanap után hazaér, és nem kell órákat töltenie a konyhában, mégis egy...
Kinek ne okozna örömet egy finom, ízletes, omlós fasírtgolyó? Akár önálló fogásként, akár tészta mellé, főzelékhez vagy...
Ki ne imádná a frissen sült lángost? Az aranybarna, ropogós külső, a puha, foszlós belső, a fokhagymás...
Képzelje el, ahogy egy hosszú, fárasztó nap után hazaér, és azonnal megkíván egy finom, meleg, puha és...