Amikor a természet felébred, és a kertek, piacok friss zöldekkel telnek meg, kevesen gondolnánk, hogy a szívünknek...
Magyarországon a sóska neve szinte azonnal a jellegzetesen savanykás, krémes főzelékre asszociál, ami sokak gyerekkorának ízét idézi....
Amikor a hozzátáplálás izgalmas világába lépünk, rengeteg kérdés merül fel bennünk, szülőkben. Melyik étel mikor adható? Mennyit...
Ahogy a napok hosszabbodnak, és a tavasz berobban a kertekbe, a természet ontja magából a friss zöldségeket....
Amikor a tavaszi zöldségekről esik szó, a sóska (Rumex acetosa) sokaknak azonnal eszébe jut jellegzetesen savanykás ízével...
A tavasz beköszöntével egyre több zöldség jelenik meg a piacokon, frissességükkel és vibráló színeikkel csábítva minket a...
Kertészkedő körökben nem ritka jelenség, hogy az egyébként buján növő, zamatos leveles zöldségeink – mint például a...
A sóska, ez a savanykás ízű, élénkzöld növény, számos konyha kedvelt alapanyaga, legyen szó főzelékről, levesről vagy...
Képzelj el egy tavaszi reggelt, amikor a természet friss illata betölti a levegőt, és te a nap...
Üdvözöljük a házi kertészkedés csodálatos világában! Ha valaha is vágyott arra, hogy a konyhájában mindig legyen friss,...