A háztartások titkos szuperhőse, a szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) egy igazi jolly joker: sütéshez, tisztításhoz, szagtalanításhoz és még számtalan...
Ki ne ismerné azt a bosszantó pillanatot, amikor a finom süteményhez vagy a reggeli kávéhoz nyúlva a...
Ki ne ismerné azt a bosszantó érzést, amikor a sószóróból a finom, pergő kristályok helyett egy tömör,...
A mák… ez a parányi, mégis annál gazdagabb ízvilágú mag, amely sokunk konyhájában alapvető hozzávaló, különösen a...
A szezámmag – ez a parányi, mégis rendkívül ízletes és tápláló magocska – évezredek óta konyhánk elengedhetetlen...
A kókuszreszelék – ez az egzotikus, édes illatú és sokoldalú alapanyag – szinte minden háztartásban megtalálható. Legyen...
A csicseriborsó liszt, más néven besan vagy gramm liszt, az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a konyhákban...
A szőlőmagliszt, ez a csodálatos, tápanyagokban gazdag élelmiszer egyre népszerűbbé válik a tudatosan táplálkozók körében. Tele van...
A zabliszt az utóbbi években hihetetlenül népszerűvé vált a tudatosan étkezők és az egészséges életmód hívei körében....
A lenmagliszt egy igazi szuperélelmiszer, amely rostokban, fehérjében és különösen értékes omega-3 zsírsavakban gazdag. Számos jótékony hatása...