Egyre többet hallunk a gluténról és a búzáról, különösen az ételérzékenységek és allergiák kapcsán. Számtalan diétás trend...
Az élelmiszer-allergiák világa bonyolult és sokrétű, de van egy, amely különösen nagy figyelmet és óvatosságot igényel: a...
A modern élelmiszeriparban a szója az egyik legelterjedtebb összetevő. Jelenléte szinte mindenhol feltűnik, az édességektől a feldolgozott...
A tojás – ez a szerény, ám rendkívül sokoldalú alapanyag – szinte elengedhetetlen része a konyhai repertoárnak....
Az újszülött érkezése minden család életében egy csodálatos, de egyben kihívásokkal teli időszak. Rengeteg örömmel, újdonsággal jár,...
Az **allergia** napjaink egyik leggyakoribb egészségügyi problémája, amely milliók mindennapjait keseríti meg. Tüsszögés, orrfolyás, viszkető bőrkiütések, nehézlégzés...
Az allergia sokak számára gyerekkori betegségként él a köztudatban: a tüsszögő kisiskolás, a mogyorótól kiütéses óvodás képe...
A nyári időszakot sokan a gondtalan pihenéssel, a természet közelségével azonosítják. Azonban van egy apró veszély, ami...
Sokunknak ismerős a reggeli orrdugulás, a szűnni nem akaró köhögés, vagy a viszkető, könnyező szem, amelyek gyakran...
Ahogy beköszönt a tavasz, majd a nyár, és a napsugarak egyre intenzívebben simogatják bőrünket, sokan izgatottan várják...