Amikor a wasabi szóba kerül, a legtöbb embernek azonnal a friss, nyers halra helyezett zöld paszta jut...
A japán konyha egyik legismertebb és legkarakteresebb ízesítője, a wasabi, méltán híres csípős, orrtisztító hatásáról. Aki evett...
Amikor a japán konyha remekeire gondolunk, mint a sushi vagy a sashimi, szinte azonnal felmerül bennünk a...
Amikor a wasabi szóba kerül, a legtöbb ember azonnal a csípős, zöld pasztára asszociál, mely a sushi...
Kóstoltál már wasabit, és úgy érezted, mintha egy vulkán tört volna ki a szádban, majd az orrodon...
Képzelj el egy hideg téli estét, amikor a konyha melegében egy gőzölgő, krémes leves illata tölti be...
Amikor a wasabi szóba kerül, szinte kivétel nélkül Japán képe jelenik meg lelki szemeink előtt. A csípős,...
Amikor a fogyókúra és az egészséges táplálkozás kerül szóba, a legtöbben az ismerős zöldségekre, sovány húsokra és...
A wasabi, tudományos nevén Wasabia japonica, sokkal több, mint egy egyszerű zöld paszta a szusitálon. Egy kulináris...
A gasztronómia világa egy állandóan változó, vibráló univerzum, ahol a kreativitásnak nincsenek határai. Időről időre felbukkannak olyan...