Kezdőlap SilverPC nyereményjáték

SilverPC nyereményjáték

Most még élvezetesebb lehet a SilverPC © blog olvasása, hiszen velünk minden héten nyerhetsz. 

 

Ráadásul a nyereményjáték is pofon egyszerű. Nem rabol el az életedből csak naponta pár másodpercet, azonban ezért a pár másodpercért cserébe minden héten esélyes lehetsz bizonyos termékek megnyerésére.

A nyereményjátékban a következőképpen tudsz részt venni:

  1. Nézz fel a SilverPC© facebook oldalára IDE kattintva találod meg.
  2. Válassz ki 2-3 tetszőleges bejegyzést, nyomj egy lájkot rá, majd oszd meg nyilvánosan. Ahhoz, hogy az egy heti nyereményjátékban részt vegyél, minden nap egy bejegyzéssel ezt meg kell tenned.(Naponta egy bejegyzéssel elegendő ha ezt megteszed, de ha többnél teszed meg az növeli a nyerési esélyedet.)

Nem szükséges hozzászólnod a bejegyzésekhez. Ugyanis a programunk csak az aktivitást figyeli és csak azok közül sorsol akik a fenti lépést megtették. Tehát ne felejtsd el minden nap egy bejegyzésünket lájkolni és megosztani, ugyanis ha ezek közül valamelyik hiányzik a program figyelmen kívül hagy téged!

 

A fenti lépést ha megtetted automatikusan részt veszel a heti nyereményjátékban. Innentől kezdve nincs más dolgod csak figyelgetni a heti sorsolásokat -> ITT <-. A nyertessel ugyan azonnal felvesszük a kapcsolatot, de előfordulhat, hogy a üzenet az Egyebek mappába fog landolni ezért ha nincs kedved a SilverPC© blogon figyelgetni mind ezt, hetente legalább ellenőrizd le az Egyéb mappát üzeneteid között.

A Sorsolás publikálása után 14 napon belül jelentkezned kell nálunk, különben a nyeremény elévül. 

A sorsolás a facebooknyertes.com alkalmazással történik. Ezért is fontos, hogy a megosztásaid nyilvánosak legyenek, hiszen a program csak így tud bevenni téged a sorsolásba.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk, reméljük sokatoknak fogunk örömet szerezni minden héten!

Hozzászólás letiltva.