Kezdőlap Szerzői jog

Szerzői jog

A blog.silverpc.hu oldal meglátogatásával elfogadtad a következőket még akkor is, ha nem vagy regisztrálva a blog.silverpc.hu oldalon.

A blog.silverpc.hu oldalon egyes tartalmak a SilverPC© szellemi tulajdona. Az oldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Ezen tartalmaktól kivételt képeznek azon bejegyzések melyeknél forrás megjelölés található. Ebben az esetben a hivatkozó oldal szerinti szerzői jogi védelem a hatályos. 

Ebből következik:

Az oldal bármely részének (szöveg, fotó, hanganyag, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, címlista) feldolgozása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, harmadik személynek történő értékesítése a Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Az oldal bármely bejegyzését, oldalát tilos tükrözni még akkor is ha az változatlan formában történik meg. Amennyiben a SilverPC© blog bármely bejegyzésének vagy oldalának tartalma részben vagy egészben felhasználásra kerül, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

SilverPC© blog oldalról tartalmakat átvenni csak és kizárólag a hírforrásra, egyértelműen látható, visszahivatkozással (forrás megjelöléssel) lehetséges.

SilverPC© blog logója, a domain neve, szerzői jogi védelem alatt áll. Felhasználni (a hivatkozás kivételével) csak és kizárólag a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges!

Hozzászólás letiltva.