Képzeljen el egy pillanatot, amikor a megszokott ízek vadonatúj dimenziót kapnak, és a hagyomány találkozik az egzotikummal....
A wasabi, vagy Wasabia japonica, az ázsiai konyha egyik legkülönlegesebb és legértékesebb növénye. Friss, reszelt gyökérgumójának csípős,...
Amikor a japán konyhára gondolunk, sokaknak azonnal eszébe jut a sushi és a sashimi mellé kínált élénkzöld,...
A gasztronómia világában a kreativitás és az innováció a kulcs ahhoz, hogy új és izgalmas ízeket fedezzünk...
A japán konyha ikonikus zöld pasztája, a wasabi, sokak számára az ínycsiklandó sushi élmény elengedhetetlen kísérője. Egy...
A szusi és a japán konyha térhódításával a wasabi neve is egyre ismertebbé vált hazánkban. Ám amivel...
Amikor a japán konyha és különösen a sushi szóba kerül, szinte azonnal eszünkbe jut a jellegzetes zöld...
Amikor a wasabi szóba kerül, a legtöbben azonnal a frissen készített szusi vagy szasimi mellé tálalt apró,...
A sushi és sashimi elmaradhatatlan kísérője, a vibrálóan zöld, orrba szállóan csípős wasabi a világ kulináris térképén...
Ki ne szeretné a ropogós, ízes chipseket egy hosszú nap végén, egy film nézése közben, vagy baráti...