Amikor a tavasz lassan átadja helyét a nyárnak, és a levegő megtelik a friss virágillattal, van valami,...
A bodza, ez a sokoldalú és rendkívül hasznos növény az elmúlt években reneszánszát éli. Szirupok, lekvárok, borok,...
Képzeljen el egy hűvös reggelt, egy gőzölgő tea mellé egy szelet pirítóst, amit a nyár esszenciája, a...
Amikor az első őszi hidegek beköszöntenek, vagy a tavaszi allergiaszezon felerősödik, sokan fordulunk a természet kincseihez, hogy...
A magyar konyha mélységei tele vannak olyan kincsekkel, amelyek generációkon át öröklődtek, megőrizve a múlt ízeit és...
A bodza, tudományos nevén Sambucus nigra, nem csupán egy közönséges cserje; évezredek óta a népi gyógyászat, a...
Amikor a bodza szóba kerül, sokaknak azonnal a vidéki táj, a mezők szélén virágzó fehér habfelhő vagy...
A bodza, tudományos nevén Sambucus nigra, évszázadok óta megbecsült növény a népi gyógyászatban és a gasztronómiában egyaránt....
Amikor a hőmérő higanyszála vészesen kúszik felfelé, és a nap sugarai simogatás helyett már inkább perzselnek, egy...
Amikor a permakultúra szót halljuk, sokunknak a fenntartható életmód, a természettel való harmonikus együttélés és a jövő...