Képzeljen el egy hideg téli reggelt, amikor a konyha megtelik a fahéjas alma illatával, és egy kanálnyi...
Ki ne szeretné azt a pillanatot, amikor beleharap egy ropogós, illatos, mézédes és lédús almába? Az alma...
Képzeld el… Egy hűvös, esős délután, a konyhából fahéj és sült alma illata árad, betöltve a levegőt....
Az almafa, hazánk egyik legkedveltebb gyümölcsfája, szinte minden kiskertben megtalálható. Édes, lédús gyümölcseiért termesztjük, amelyek frissen fogyasztva,...
Kezdjük egy klasszikus képpel: egy piacon sétálva, vagy épp a szupermarket zöldség-gyümölcs pultja előtt állva, gyakran merül...
A tavasz a megújulás, a természet ébredésének ideje, és a kertészek számára egyúttal a sürgető munkák kezdetét...
Az almaszósz – a nagymamák konyhájának kedves emléke, a gyerekek uzsonnájának vagy a palacsinták koronájának elengedhetetlen része....
Az alma, ez a szerény, mégis rendkívül sokoldalú gyümölcs, generációk óta része étrendünknek. „Napi egy alma az...
Képzeljük el: épp most jutottunk túl egy kiadós ebéden, vagy épp ellenkezőleg, délután van, és ránk tör...
Képzelje el a tökéletes reggelit: ropogós, friss, illatos alma szeletekre vágva. Pár perc múlva azonban valami megváltozik....