Amikor a wasabi szóba kerül, szinte kivétel nélkül Japán képe jelenik meg lelki szemeink előtt. A csípős,...
Amikor a fogyókúra és az egészséges táplálkozás kerül szóba, a legtöbben az ismerős zöldségekre, sovány húsokra és...
A wasabi, tudományos nevén Wasabia japonica, sokkal több, mint egy egyszerű zöld paszta a szusitálon. Egy kulináris...
A gasztronómia világa egy állandóan változó, vibráló univerzum, ahol a kreativitásnak nincsenek határai. Időről időre felbukkannak olyan...
Képzeljük el a pillanatot: egy falat friss sushi, rácsúsztatunk egy kis zöld wasabi pasztát, a szánkba emeljük....
Unja már az unalmas, megszokott ízeket a konyhában? Szeretne valami újat, valami izgalmasat csempészni a mindennapi étkezésébe?...
Amikor a japán konyha ikonikus ízeire gondolunk, a sushi és a sashimi mellett azonnal eszünkbe jut a...
A wasabi, ez a japán zöldségből készített, jellegzetesen csípős paszta, mára a világ számos konyhájának kedvelt ízesítőjévé...
Képzelj el egy olyan fűszert, amely képes egyetlen csipettel azonnal felpezsdíteni bármilyen ételt, legyen az egyszerű rágcsálnivaló...
Amikor a japán konyha remekeire gondolunk, gyakran az ínycsiklandó sushi és sashimi jut eszünkbe először. Ezek mellé...